Taller de cuina : Intercanvi de receptes . Pastis de carbassó.
El passat dia 25 d'octubre vàrem fer el segon taller de cuina, anomenat "intercanvi de receptes".
La nostra companya Isabel Auvilla, ens va deleitar amb una recepta cassolana boníssima, un pastís de carbassó. Cuina catalana molt ben elaborada, amb ingredients de primera. Aquí us deixo la recepta per què la practiqueu a casa.
![](https://a94e65c929.cbaul-cdnwnd.com/ec125dc27e3c436d09d106ee4747ec09/200000168-888bb8989b/IMG_20181025_210022_285.jpg?ph=a94e65c929)
- 3 carbassons grans
- 50 grms de mantega
- Mató ( Requesón ) 1 Terrina ( Mercadona ) veure fotografia.
- 6 ous
- 50 grs de formatge rallat
- Sal, pebre negre
![](https://a94e65c929.cbaul-cdnwnd.com/ec125dc27e3c436d09d106ee4747ec09/200000170-58c8f59c47/IMG_20181025_184105.jpg?ph=a94e65c929)
1. Tallem els carbassons a rodanxes, sense pelar.
2. Posem la mantega a la paella i posem els 50grs de mantega.
3. Amb la mantega calenta tirem les rodanxes de carbassó.
4. Mentre es va fregint el carbassó, en un bol afegim 6 ous, batem, afegim tota la terrina de mató ( Requesón ) , 50 grams de formatge ratllat, sal, pebre negre i ho batem la massa a la batedora.
5. En un motlle amb paper vegetal afegim els carbassons i la massa batuda.
6. El posem al forn 25 minuts (forn i gratinador)
![](https://a94e65c929.cbaul-cdnwnd.com/ec125dc27e3c436d09d106ee4747ec09/200000172-98b2e99ab3/IMG_20181025_184852.jpg?ph=a94e65c929)
Destacar que entre totes, vam tenir el plaer de degustar aquesta fantàstica i boníssima recepta, i com en aquest taller no ens falta cap detall, dir-vos que mentres es cuinava el pastís de carbassó, vam gaudir d'un pica pica .
![](https://a94e65c929.cbaul-cdnwnd.com/ec125dc27e3c436d09d106ee4747ec09/200000174-4fdb050d54/IMG_20181025_212114_580.jpg?ph=a94e65c929)
Agraiment a la nostra companya Isabel Auvilla per la seva simpatia i alegria ! i a totes les sòcies participants, per fer una tarda màgica.
![](https://a94e65c929.cbaul-cdnwnd.com/ec125dc27e3c436d09d106ee4747ec09/200000173-f37a3004e9/IMG_20181025_212114_569.jpg?ph=a94e65c929)
Us esperem el proper dia 8 de Novembre.
Propera recepta " Pollastre rostit amb prunes, xampinyons i crema de llet " .
Coordinadora del taller i Cap de comunicació: Judit Alujes.