Taller de cuina : Arròs de montanya
El passat dia 19 de desembre vàrem fer el taller de cuina, anomenat "intercanvi de receptes".
La nostra companya Asun Ametlller ens va deleitar amb una recepta boníssima, " arròs de montanya " . Aquí us deixo la recepta per què la practiqueu a casa.
Ingredients :
320 grs d'arròs
1 L de brou de pollastre
200 grs de butifarra
200 grs de conill
200 grs de pollastre
100 grs de costella de porc
1 ceba
3 tomàquets
2 pebrots vermells i verds
50 grs de bolets
3 alls
Farigola
Romaní
Pebre dolç
Instruccions :
1- Sofregim la carn en oli, afegim totes les verdures, romaní, farigola, bolets i carxofes si és que es volen posar.
2- 4 cullaradetes de sucre.
3- Afegim l'arròs i el brou bullint.
4- Fem una picada d'all , julibert i pa torrat , afegim al brou.
5- Salem al gust.
Destacar que entre totes, vam tenir el plaer de degustar aquesta fantàstica i boníssima recepta, i com en aquest taller no ens falta cap detall, dir-vos que mentres es cuinava l'arròs, vam gaudir d'un pica pica .
Agraiment a la nostra companya Asun Ametller per la seva simpatia ! i a totes les sòcies participants, per fer una tarda màgica.
Tornem l' 11 d'abril de 2019 !
Coordinadora del taller i Cap de comunicació: Judit Alujes.