Taller de cuina: Coca de carbassó i sopa de cogombre "pepino".
El passat dia 25 de d'abril vàrem retornar a les classes de l'espai cuina, anomenat "intercanvi de receptes".
La nostra companya Loli ens va deleitar amb dues receptes boníssimes, "Coca de carbassó " i "Sopa de cogombre" Pepino .
Aquí us deixo les receptes per què la practiqueu a casa.
Coca de carbassó :
Ingredients :
Paper de forn
Base de pizza
Tomàquet fregit de pizza
Formatge gouda en lonxes
2 Carbassons
Bacon a tires
-Encenem el forn a 220 graus.
En una plata posem paper per coure, afegim la base de pizza, el tomàquet fregit i els talls de formatge per sobre.
El carbassó el tallem a rodanxes molt fines i el posem sobre el formatge, afegim una mica de sal.
Finalment afegim el bacó i posem al forn entre 15 i 20 minuts.
Sopa de cogombre "pepino" :
1 kg de cogombres " pepinos"
50 grs d'oli
4 iogurs griegos sense sucre
Sal
Llimona
Vinagre opcional
Tallem el cogombre a trossos, el posem en un bol amb els quatre iogurts grecs sense sucre, l'oli, la sal i la llimona.
Ho batem tot a la batedora. Ho reservem a la nevera durant un parell d'hores, quan el treiem li afegim per sobre unes tires de bacon.
Destacar que entre totes, vam tenir el plaer de degustar aquestes fantàstiques, fàcils i boníssimes receptes, i com en aquest taller no ens falta cap detall, dir-vos que mentres es cuinava gaudiem d'un gustós pica pica .
Agraiment a la nostra companya Loli per la seva simpatia i alegria ! i a totes les sòcies participants, per fer una tarda màgica.
Coordinadora del taller i Cap de comunicació: Judit Alujes.